Home Home
Bevlogen. Betrokken. Actief. Een gemeenschap, waar je gezien wordt en welkom bent. Een gemeente, waar ruimte is voor de boodschap van de Bijbel en muziek. Nieuwe vormen van geloven en zingen leiden tot verrassende momenten.

We willen er zijn met aandacht voor elkaar. We tonen betrokkenheid op onze samenleving: de dorpsgenoten in Den Dolder - inclusief de instellingen op de Willem Arntsz Hoeve - en mensen buiten Den Dolder die zich met ons verbonden weten. Bij bezoekwerk hebben we aandacht voor kwetsbare mensen.

We hebben oog voor mensen dichtbij én verder weg. Zo is de voedselbank in de directe omgeving in beeld. Maar ook is er een link met gemeenteleden die wonen en werken in Kosovo en met een hulpproject in Zuid-Afrika.

Onze gemeente staat vol enthousiasme open voor nieuwe impulsen. We zijn actief in vieringen en ontmoetingen. We bouwen aan onze oecumenische contacten door samen te leren en de verbinding te zoeken met andere kerken.

Laat je raken en doe mee met de uitdaging kerk te zijn voor elke generatie. Geloof is te mooi om niet mee te doen!
Lees meer bij over ons
Kerkomroep
De diensten van de Maria Christina Kerk zijn online te volgen en terug te kijken via Kerkomroep.nl
Kerkomroep Maria Christina Kerk

ANBI
Onze gemeente en onze diaconie hebben beide een ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instellingen).
ANBI gegevens gemeente & diaconie (pdf)

Collecten en giften
Lees hier over de werkzaamheden van de diaconie en hoe u financieel kunt steunen.

Verhuur kerkzaal en nevenruimten
Klik hier voor informatie over het huren van de ruimten van de Maria Christina Kerk. Het gebouw is rolstoelvriendelijk ingericht en een invalidentoilet is aanwezig op de begane grond in het gebouw.
Voor meer informatie over het huren van de ruimten en andere faciliteiten kunt contact opnemen met de beheerder verhuur, mevrouw Edith Brehm. Bij voorkeur per e-mail verhuur@kerkdendolder.nl, telefoonnummer 030-2292722

Privacyverklaring
Hier leest u onze privacyverklaring
 
terug