BC leden stellen zich voor

Lettergrootte aanpassen:

Dyane.pngDyane Hulsebos

Mijn naam is Dyane Hulsebos ik ben 43 jaar en woonachtig in Den Dolder. Naast deelname aan de gespreksgroep 'de Dolderse Duinen' ben ik ook een echte fan van het jaarlijkse kloosterweekend. Ik had het geluk om ook een aantal keren te mogen helpen met het organiseren van dit fantastische weekend.  Dit keer ben ik gevraagd mee te denken en mijn mening te geven in de beroepingscommissie waar we opzoek zijn naar een geschikte dominee voor onze mooie gemeenschap. Als echte Dolderse voel ik me betrokken bij onze gemeenschap en wil daar dan ook graag mijn steentje aan bijdragen.

  

jan.pngJan Leijnse

Ik ben voor de tweede keer actief in een beroepingscommissie voor de Maria Christinakerk, nu met de rol van secretaris. Belangrijk om voor de gemeente een geschikte predikant te zoeken samen met de overige enthousiaste commissieleden. Daarnaast nog actief als ledenadministrateur voor de kerk en verzorg mede de zondagse video-opnames. Heb je een vraag of reactie voor de BC, benader me dan even of een ander lid.

 

ria.jpgRia Spies

Als lid van de ZWO vind ik het belangrijk dat de nieuwe predikant(e) aandacht heeft voor onze kerkgemeenschap èn de wereld en mensen om ons heen.

 

 

 

peter.jpgPeter Koster

Omdat ik ook samen met onder andere Jan Leijnse in de vorige beroepingscommissie actief was, vroeg Jan of ik mij weer beschikbaar wilde stellen. Wij wonen nu 12 jaar in Den Dolder en vinden het fijn, dat wij 3 enthousiaste predikanten, Rainer Wahl, Ardiaan Plantinga en nu Gert Landman hebben meegemaakt. Drie verschillende predikanten met eigen kwaliteiten.  Ik ben benieuwd welk profiel onze kerkenraad, gemeente en beroepingscommissie ambieert.

 

arjan.jpgArjan Bot

Mijn naam is Arjan Bot en ik ben getrouwd met Tineke. Samen hebben wij drie prachtige zonen. Sinds wij in 2010 zijn komen wonen in de Dolderse Duinen maak ik deel uit van de gelijknamige gespreksgroep. Ik vind het een grote eer dat ik als kleinzoon van twee dominees mee mag helpen in het vinden van een predikant voor MC Kerk.  Ik hoop dat wij een predikant vinden met oog voor traditie, maar ook bereidheid tot innovatie om een jonger publiek betrokken te krijgen bij de kerk.