Verhuur

Lettergrootte aanpassen:

Kerkzaal
De kerkzaal is uiteraard ontworpen voor de eredienst heeft een uitstekende akoestiek en is buitengewoon geschikt voor concerten, exposities, lezingen, grotere vergaderingen en uitvaartdiensten. Microfoons, headset, beamer, projectiescherm  en vleugel zijn te huur. Ook kunt u gebruik maken van de verbinding met internet en voor een uitvaartdienst met de kerkomroep opname. De zaal beschikt over maximaal 200 zitplaatsen. Avondmaalstafel, lezenaar en doopvont en stoelen zijn verplaatsbaar. Op het terrein van de  de kerk is een parkeerruimte voor 15-20 auto’s en gratis parkeren in de omgeving. De huurprijs van de kerkzaal bedraagt € 250,- per dagdeel en € 300,- per dag, exclusief schoonmaakkosten, eventuele kosten facilitaire ondersteuning en kosten van de organist.
Afmetingen ruimte : ca. 18m x 11m (liturgisch centrum 3m x 11m). Klik hierkerkzaal2kerkzaal3plattegrond kerkzaal voor enkele foto's en een plattegrond. Voor een 360 graden impressie klik hier.

Ontmoetingszaal
De ontmoetingszaal wordt zondags na de dienst gebruikt als ontmoetingsplaats  voor de gemeenteleden. De zaal is voorzien van ca. 40 stoelen en 9 opklapbare tafels en is geschikt voor kleinere gezelschappen. De zaal is ook leeg te gebruiken b.v. voor yoga,  muzieklessen etc., waarbij de stoelen en tafels achter een gordijn op het podium  kunnen worden gezet.
De huurprijzen bedragen € 30,- per uur, € 100,- per dagdeel en € 150,- per dag.
Een beamer en projectiescherm  zijn tegen vergoeding beschikbaar.
Afmetingen ruimte : ca. 12m x 7m (podium 2m x 7m). Klik hierwijkzaal2wijkzaal3plattegrondwijkzaal voor enkele foto's en een plattegrond.

Bovenzaal
Deze zaal is beperkt beschikbaar voor verhuur. De prijzen bedragen € 25,- per uur, € 70,- per dagdeel en € 125,- per dag. In deze ruimte is geen beamer noch projectiescherm aanwezig.De zaal is door de trap niet toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Afmetingen ruimte: ca. 9m x 7m. Klik hierBovenzaal1plattegrond bovenzaalvoor enkele foto's en een plattegrond.

Huiskamer
In de ruimte met een tafel kunnen ongeveer 12 stoelen worden geplaatst. De huurprijs bedraagt € 15.- per uur, € 50.-per dagdeel en € 90.- per dag. Internet, beamer en projectiescherm kunnen hier niet worden gebruikt.

Keuken
Voor benutting  van de keuken worden, afhankelijk van het gebruikswensen , prijzen van €10,- tot €25,- in rekening gebracht. Een koffiezetapparaat (12 koppen per keer tegen verbruikskosten), kopjes, glazen en bestek tot ca. 80 personen zijn beschikbaar.


Een invalidentoilet is aanwezig op de begane grond in het gebouw.

Voor meer informatie of overleg kun je contact opnemen met de coördinator Verhuur mevrouw Edith Brehm.